ob_start_detected

  • 75e4fbb321
  • b92d0edb21
  • banner3

Rreth nesh

Shijiazhuang G-House Trading Co, Ltd (të referuara si "G-House" në tekstin e mëtejmë) është një profesionist kineze eksportues farmaceutike e vendosur në famshme "pharma Kryeqyteti" të Kinës - Shijiazhuang, Hebei Province. G-House ka krijuar ekipin e tij me përvojë të shitjes të cilat angazhohen për krijimin e urave lidhëse fabrikat vendase farmaceutike dhe tregun e huaj.

G-shtëpi, së bashku me shumë fabrika vendase farmaceutike, ka regjistruar qindra e barnave në dhjetra vende me autoritet Drug Administration në fjalë për të marrë AMM. Ndërkohë G-shtëpi ka vendosur bashkëpunim të përfitimeve reciproke me shpërndarësve lokale për marketing. Këto ilaçe regjistruar kanë Forma e dozimit e tablete, kapsule, injeksion ujit, injeksion pluhur, infuzione, shurupe, suspensioneve, krem, sy dhe hundës pika, ndërsa përfshijnë droga të antibiotikëve, anti-etiologji mikroorganizëm, agjent anti-neoplastik, anti-parazit, antihistamine, sistemit qendror nervor, të sistemit të frymëmarrjes, të sistemit tretës, hormon, të rregulluar ushqyerit etj.

G-Shtëpia gjithashtu eksporton materiale të papërpunuara farmaceutike, aparate mjekësore dhe medikamenteve veterinare.

Cilësi të mirë, shërbimin më të mirë është parimi G-house`s.

G-House është në kërkim përpara për ndonjë hetim për bashkëpunim nga kompanitë me famë në të gjithë botën.

WhatsApp Online Chat !