ob_start_detected

  • 75e4fbb321
  • b92d0edb21
  • banner3

за нас

Shijiazhuang Г-куќа тргување копродукции, ООД (за да бидат наведени како "Г-куќа" во понатамошниот текст) е кинески професионални фармацевтски извозник наоѓа во познатата "Pharma- Капитал" од Кина - Shijiazhuang, Хебеј покраината. Г-куќа има воспоставено искусен тим за продажба, кои се обврзуваат да создадат мостови за поврзување на домашните фармацевтски фабрики и странски пазар.

Г-куќа, заедно со голем број домашни фармацевтски фабрики, има регистрирано стотици лекови во десетици земји со засегнатите орган употребата на лекот да се добие ААМ. Во меѓувреме Г-куќата има воспоставено взаемна корист соработка со локалните дистрибутери за маркетинг. Регистрираните лекови имаат дозирна форма на таблета, капсула, вода инекција, прашок за инјектирање, инфузии, сирупи, суспензии, крем, око и носот капки, додека вклучуваат лекови на антибиотици, анти-етиологија микроорганизам, анти-неопластични, анти-паразитски, антихистамин, централниот нервен систем, респираторниот систем, дигестивниот систем, хормон, прилагодување на исхрана и така натаму.

Г-куќа, исто така, извезува фармацевтски суровини, медицински апарати и ветеринарни лекови.

КВАЛИТЕТ БЕСТ, услуга најдобро принцип Г-house`s е.

Г-куќа е со нетрпение очекувам да било истрага за соработка од заслужните компании од целиот свет.

WhatsApp Online Chat !