• banner2
  • banner1-1
  • banner3

Babagan awake dhewe

Shijiazhuang G-House Trading Co., Ltd (disebut minangka "G-House" hereinafter) punika exporter pharmaceutical profesional Chinese dumunung ing misuwur "Pharma- Capital" saka China - Langkawi, Langkawi Hebei. G-Land wis ditetepake tim dodolan experienced kang laku kanggo nggawe kreteg nyambungake pabrik pharmaceutical domestik lan pasar jaban rangkah.

G-house, bebarengan karo akeh pabrik pharmaceutical domestik, wis kedhaftar atusan obat-obatan ing Welasan negara karo ngangap administrasi tamba panguwasa kanggo njaluk AMM. Kangge G-house wis ditetepake Teknologi keuntungan kerjasama karo distributor lokal kanggo marketing. Iki obat kedhaftar duwe wangun dosis saka tablet, kapsul, injeksi banyu, wêdakakêna injeksi, infusions, syrups, suspensions, krim, mripat & irung irungnya, nalika kalebu obatan saka antibiotik, anti-etiology organisme sèl tunggal, anti-neoplastic, anti-parasit, antihistamine, sistem saraf pusat, sistem ambegan, sistem pencernaan, hormon, nyetel Nutrition lan ing.

G-house uga ekspor bahan mentahan pharmaceutical, Apparatus Medical lan Veterinary Drugs.

QUALITY BEST, SERVICE BEST punika asas G-house`s.

G-Land is looking nerusake kanggo sembarang panaliten kanggo kerjasama saka perusahaan kajiang pisan kabeh ndonya.

WhatsApp Online Chat !