• banner2
  • banner1-1
  • banner3

Tentang Kami

Shijiazhuang G-House Trading Co, Ltd (bisa disebut salaku "G-House" hereinafter) mangrupakeun éksportir farmasi profésional Cina lokasina di kawentar "Pharma- Ibu" Cina - Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province. G-House geus ngadegkeun tim jualan ngalaman na nu bunuh mun nyieun sasak ngahubungkeun pabrik farmasi domestik jeung pasar di luar negeri.

G-imah bareng jeung loba pabrik farmasi domestik, geus didaptarkeun ratusan obat di puluhan nagara kalawan prihatin administrasi ubar wewenang pikeun meunang AMM. Samentara G-imah geus diadegkeun silih kauntungan migawé bareng kalayan distributor lokal pikeun pamasaran. Ieu obat didaptarkeun boga formulir dosage of tablet, kapsul, suntik cai, bubuk suntik, infusions, sirop, suspensions, krim, panon & irung pakait, bari kaasup obat antibiotik, anti etiology microorganism, anti neoplastic, anti parasit, antihistamine, sistim saraf pusat, sistem engapan, sistim digésti mah, hormon, ngaluyukeun gizi jeung saterusna.

G-imah ogé ékspor bahan baku farmasi, aparatur Médis sarta Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba.

Kualitas pangalusna, layanan Hadé pisan prinsip G-house`s.

G-House keur néangan maju ka sagala panalungtikan keur gawé babarengan ti pausahaan esteemed sakuliah dunya.

WhatsApp Online Chat !