Rreth Nesh - Shijiazhuang G-House Trading Co, Ltd

Rreth nesh

0my99njmShijiazhuang G-House Trading Co, Ltd (të referuara si "G-House" në tekstin e mëtejmë) është një profesionist kineze eksportues farmaceutike e vendosur në famshme "pharma Kryeqyteti" të Kinës - Shijiazhuang, Hebei Province. G-House ka krijuar ekipin e tij me përvojë të shitjes të cilat angazhohen për krijimin e urave lidhëse fabrikat vendase farmaceutike dhe tregun e huaj.

G-shtëpi, së bashku me shumë fabrika vendase farmaceutike, ka regjistruar qindra e barnave në dhjetra vende me autoritet Drug Administration në fjalë për të marrë AMM. Ndërkohë G-shtëpi ka vendosur bashkëpunim të përfitimeve reciproke me shpërndarësve lokale për marketing. Këto ilaçe regjistruar kanë Forma e dozimit e tablete, kapsule, injeksion ujit, injeksion pluhur, infuzione, shurupe, suspensioneve, krem, sy dhe hundës pika, ndërsa përfshijnë droga të antibiotikëve, anti-etiologji mikroorganizëm, agjent anti-neoplastik, anti-parazit, antihistamine, sistemit qendror nervor, të sistemit të frymëmarrjes, të sistemit tretës, hormon, të rregulluar ushqyerit etj.

G-Shtëpia gjithashtu eksporton materiale të papërpunuara farmaceutike, aparate mjekësore dhe medikamenteve veterinare.

Cilësi të mirë, shërbimin më të mirë është parimi G-house`s.

G-House është në kërkim përpara për ndonjë hetim për bashkëpunim nga kompanitë me famë në të gjithë botën.

Company Info

Emri i kompanisë:  Shijiazhuang G-House Trading Co., Ltd

Përfaqësuesi:  Zhang Jinqi

Lloji i ndërmarrjes:  Trade Company, Prodhuesi

Produkti / Shërbimi:  Health and Medicine, Mjekësisë Veterinare, instrument mjekësor, Furnizim Mjekësore, Farmaceutike Intermediate, Pajisje mjekësore

Nr i totalit të të punësuarve:  5 ~ 50

Capital (milion US $):  2,000,000RMB

Viti Themeluar:  2008

Product Range:  Pajisje Mjekësore, Medical Supply, Veterinari

Certifikata:  ISO9001

Adresa e kompanisë:  No.368 Youyi North Street, Shijiazhuang, Hebei, China

Tregjet kryesore:  Afrika, Azia, Lindja e Mesme, Oqeani, tregjet e tjera

Total Sales vëllimi vjetor (milion US $):  US $ 5 milion - US $ 10 milion

Export përqindje:  91% - 100%

Total vëllimi vjetor Blerje (milion US $):  US $ 5 milion - US $ 10 milion

Nr i linjave të prodhimit:  6

Nr e R & D stafit:  Më pak se 5 People

Nr i QC Stafi:  Më pak se 5 People

Shërbimet OEM kusht:  Po

Fabrika Size (Sq.meters):  Më poshtë 1.000 metra katrorë

Fabrika Vendndodhja:  Shijiazhuang, Hebei Province, China


WhatsApp Online Chat !