Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50%

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Tianjin atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Duit gram, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .: 50%

    Pharmacodynamic Faktor pangaruh: Incompatibility

    Métode neundeun: Nyegah exceeding Penjaminan Quality Periode

    50%; 100 g

    Variétas: Kasakit Umum Pencegahan Kedokteran

    Komponén: Kimia Narkoba sintétik

     

    Info tambahan

    Produktivitas: 500000

    Brand: G-House

    Transportasi: Ocean, Land, Air

    Tempat Asal: Cina

    Suplai Kamampuhan: 50000

    Sertipikat: ISO9001

     

    Panjelasan Produk

    Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50% ngabogaan gelar tangtu inhibisi pikeun mycoplasma, Chlamydia, Rickettsia, spirochete. Ogéboga efek tina spéktrum antimikrobial lega, baktéri nu sensitip. Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50%boganu kaleyuran lipid tinggi na anu leuwih gampang nembus kana jaringan awak jeung cairan, kaasup cairan cerebrospinal, prostat sarta panon.

    Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50% Pharmacodynamics

    Produk ieu efek tina spéktrum antimikrobial lega, baktéri nu sensitip. Also has a certain degree of inhibition for mycoplasma, chlamydia, rickettsia, spirochete, etc.

    Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50% Pharmacokinetics

    Doxycycline loba disebarkeun dina haté, ginjal, lung, otot, jaringan peujit, effusion pleural, nanah, ciduh, cairan synovial jeung ascites. Anu dipikawanoh salaku kaleyuran lipid tinggi na anu leuwih gampang nembus kana jaringan awak jeung cairan, kaasup cairan cerebrospinal, prostat sarta panon.

    Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50% indikasi

    Dipaké pikeun pencegahan sarta pengobatan panyakit pasteurella, brucellosis, anthrax na e. coli jeung inféksi salmonella, inféksi saluran pernapasan akut, glanders, strangles kuda jeung babi mycoplasma pneumonia, jsb
    ogé ilahar dipaké minangka ubar feed aditif, sajaba mangrupa gelar tangtu pencegahan sarta pengobatan panyakit, ogé bisa ngaronjatkeun efisiensi feed jeung ngamajukeun gain beurat.

    Doxycycline HCL Water Soluble Powder 50% Product Photos

    Doxycycline HCl leyur dina cai BubukDoxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50%Doxycycline HCl leyur Bubuk 50%Doxycycline HCl leyur dina cai BubukDoxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 50%

    spésifikasi

    100 g, 500 g, 1000 g, 5000 g jsb

    Paking

    10 bags / box, 10 boxes / carton Or as your requirement.

     

    Pilari idéal Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk 20% Produsén & supplier Urang boga pamilih lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Doxycycline HCl leyur dina cai Bubuk anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Doxycycline HCl leyur Bubuk 50%. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !