Antibiotik Cefazolin Natrium pikeun suntik

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Tianjin atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Duit gram, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Cefazolin Bubuk pikeun suntik as a preventive medication before surgery. Also antibiotik Cefazolin Sodium Powder for Injection nyaéta cocog pikeun pengobatan baktéri sénsitip ngakibatkeun média otitis, bronchitis, pneumonia inféksi saluran pernapasan séjénna, inféksi saluran kemih, inféksi kulit jaringan lemes, tulang jeung inféksi gabungan, septicemia, Endocarditis inféktif, inféksi tina sistem ati jeung panon, ceuli, irung jeung inféksi tikoro.

    obat Ngaran

    Ngaran umum. Cefazolin Natrium Bubuk pikeun suntik

    Ngaran Inggris. Cefazolin Natrium Bubuk pikeun suntik

    Antibiotik Cefazolin Natrium Bubuk pikeun suntik indikasi

    1. Ieu cocog pikeun pengobatan baktéri sénsitip ngakibatkeun média otitis, bronchitis, pneumonia inféksi saluran pernapasan séjénna, inféksi saluran kemih, inféksi jaringan lemes kulit, tulang jeung inféksi gabungan, septicemia, Endocarditis inféktif, inféksi tina sistem ati jeung panon, ceuli, irung jeung inféksi tikoro.

    2. ogé salaku nginum obat preventif méméh bedah.

    Antibiotik Cefazolin Natrium Bubuk pikeun suntik Dianggo

    IM / IV

    Antibiotics Cefazolin Sodium Powder for Injection Poto Produk

    Antibiotik Cefazolin Natrium Bubuk Pikeun suntik

    Antibiotik Cefazolin Natrium Bubuk pikeun Transportasi suntik na istilah pamayaran

    Transportations

    Sarat pamayaran

     

    spésifikasi

    1 g

    Standar kualitas

    BP, USP

    bungkusan

    1 vial/box or as your requirement

    olahan

    suntikan

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !