Sirop Carbocisteine ​​keur Barudak

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Tianjin atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Duit gram, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Carbocisteine Sirop keur Barudak. Carbocisteine senteng leyur dina cai panas, rada ngaleyurkeun dina cai, teu leyur dina étanol atawa acetone, easily leyur dina leyuran asam atawa alkali. Sirop Carbocisteine keur Barudak anu dipakékanaperlakuanBronchitis kronis, asma bronchial jeung panyakit séjénna ngakibatkeun sputum caket, expectoration susah .Tapi kedah batal ubar batuk sentral dipaké dina waktos anu sareng, Ngahindarkeun éncér sputum sumbatan of airway nu.

    obat Ngaran

    Ngaran umum. Carbocisteine Sirop

    Ngaran Inggris. Carbocisteine Sirop .

    Sirop Carbocisteine ​​keur Barudak indikasi

    Hal ieu dipaké kana perlakuanBronchitis kronis, asma bronchial jeung panyakit séjénna ngakibatkeun sputum caket, expectoration susah .

    Carbocisteine ​​Sirop keur Barudak Réaksi ngarugikeun

    Aya kalana bisa jadi pusing hampang, seueul, burih kesel, diare, perdarahan cerna, rashes kulit jeung réaksi ngarugikeun lianna.

    Carbocisteine ​​Sirop keur Barudak Perkara na Perhatosan

    1. kedah caution jeung sajarah maag peptic.

    2. Pikeun ngahindarkeun ubar batuk sentral dipaké dina waktos anu sareng, Ngahindarkeun éncér sputum sumbatan of airway nu

    Carbocisteine Syrup for Children Product Photos

    Sirop Carbocisteine ​​keur Barudak

    Carbocisteine ​​Sirop keur Barudak 100ml

    Carbocisteine ​​Sirop keur Barudak 2% 100ml

    Sirop Carbocisteine ​​keur Barudak 2%

    Sirop Carbocisteine ​​keur Barudak

     


    spésifikasi

    2%,

    100 ml/bottle

    Standar kualitas

    CP, BP, USP

    bungkusan

    1 bottle/box, 10 bottles/cellophane

    olahan

    sirop

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !