Amoxicillin Bubuk pikeun Lisan gantung 125mg / 5ml

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Tianjin atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Duit gram, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Amoxicillin Bubuk pikeun Lisan gantung 125mg / 5mlsuitable for sensitive bacteria lead to the infections oft anjeunna streptococcus hemolytic, streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, atawa haemophilus influenzae nuju kana média otitis, sinusitis, pharyngitis, tonsillitis, infeksi saluran pernapasan luhur.E. coli, Proteus tunggal atawa enterococcus dung disababkeun ku inféksi saluran kemih. The hemolytic streptococcus, Staphylococcus aureus, atanapi e. kalungguhan coli inféksi jaringan kulit lemes.

    obat Ngaran

    Ngaran umum. Amoxicillin Bubuk keur gantung Lisan

    Ngaran Inggris. Amoxicillin Bubuk keur gantung Lisan

    Amoxicillin Powder for Oral Suspension 125mg/5ml Indications

    Cocog jeung baktéri sénsitip (moal ngahasilkeun galur béta lactamase) ngakibatkeun inféksi tina handap.

    1. hemolytic streptococcus, streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, atawa haemophilus influenzae nuju kana média otitis, sinusitis, pharyngitis, tonsillitis, infeksi saluran pernapasan luhur.

    2. E. coli, Proteus tunggal atawa enterococcus dung disababkeun ku inféksi saluran kemih.

    3. hemolytic streptococcus, Staphylococcus aureus, atanapi e. kalungguhan coli kana inféksi jaringan kulit lemes.

    4. hemolytic streptococcus, streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, atawa haemophilus influenzae nuju kana akut bronchitis, pneumonia sarta séjén inféksi saluran pernapasan handap.

    5. Acute gonorrhea uncomplicated.

    6. This product can be used in the treatment of typhoid fever, typhoid carrier and leptospirosis.

    Amoxicillin Bubuk keur gantung Lisan 125mg / 5ml Poto Produk

    Amoxicillin Bubuk pikeun Lisan gantung 125mg / 5ml

    Amoxicillin Bubuk pikeun Lisan gantung 125mg / 5ml

    Amoxicillin Bubuk keur gantung Lisan

    Amoxicillin Bubuk Lisan gantung

    Amoxicillin Bubuk keur gantung Lisan

     

    spésifikasi

    125 mg/5 ml

    Standar kualitas

    BP, USP

    bungkusan

    1 bottle/box, 10 bottles/cellophane

    olahan

    suspension, capsules, syrup etc

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !