Amoxicillin Powder kanggo Oral Suspension 125mg / 5ml

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Tianjin utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Money Gram, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    Amoxicillin Powder kanggo Oral Suspension 125mg / 5mlsuitable for sensitive bacteria lead to the infections oft kang streptococcus hemolytic streptococcus pneumoniae, staphylococcus aureus, utawa haemophilus influenzae timbal kanggo media otitis, sinusitis, pharyngitis, tonsillitis, infèksi ngambakake ambegan ndhuwur.E. coli, Proteus tunggal utawa enterococcus dung sing disebabaké déning infèksi ngenani babagan pipis ngambakake. The hemolytic streptococcus, staphylococcus aureus, utawa e. timbal coli infèksi tissue kulit alus.

    tamba Jeneng

    Jeneng umum. Amoxicillin Powder kanggo Suspension Oral

    Jeneng Inggris. Amoxicillin Powder kanggo Suspension Oral

    Amoxicillin Powder for Oral Suspension 125mg/5ml Indications

    Cocog kanggo bakteri sensitif (ora prodhuksi galur beta laktamase) mimpin kanggo infèksi saka ing ngisor iki.

    1. hemolytic streptococcus, streptococcus pneumoniae, staphylococcus aureus, utawa haemophilus influenzae timbal kanggo media otitis, sinusitis, pharyngitis, tonsillitis, infèksi ngambakake ambegan ndhuwur.

    2. E. coli, Proteus tunggal utawa enterococcus dung sing disebabaké déning infèksi ngenani babagan pipis ngambakake.

    3. Ing hemolytic streptococcus, staphylococcus aureus, utawa e. timbal coli kanggo infèksi tissue kulit alus.

    4. hemolytic streptococcus, streptococcus pneumoniae, staphylococcus aureus, utawa haemophilus influenzae timbal kanggo leukemia bronchitis, radhang paru-paru lan liyane infèksi ngambakake ambegan ngisor.

    5. Acute nanah ringan.

    6. This product can be used in the treatment of typhoid fever, typhoid carrier and leptospirosis.

    Amoxicillin Powder kanggo Suspension Oral 125mg / 5ml Photos Product

    Amoxicillin Powder kanggo Oral Suspension 125mg / 5ml

    Amoxicillin Powder kanggo Oral Suspension 125mg / 5ml

    Amoxicillin Powder kanggo Suspension Oral

    Amoxicillin Powder Oral Suspension

    Amoxicillin Powder kanggo Suspension Oral

     

    Keterangan

    125 mg/5 ml

    Standard Quality

    BP, USP

    Packaging

    1 bottle/box, 10 bottles/cellophane

    ancang-ancang

    suspension, capsules, syrup etc

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !