Doxycycline HCL Water Telat Powder 50%

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Tianjin utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Money Gram, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .: 50%

    Pharmacodynamic Faktor Pangaruh: Diprakirakaké

    Cara Storage: Nyegah ngluwihi njamin Quality Periode

    50%; 100 g

    Varieties: Penyakit Umum Nyegah Kedokteran

    Component: Chemical Obat Sintetis

     

    Info tambahan

    Produktivitas: 500000

    Brand: G-Land

    Transportasi: Ocean, Land, Air

    Panggonan Asal: China

    Sumber Kabisan: 50000

    Certificate: ISO9001

     

    Description Product

    Doxycycline HCL Water Telat Powder 50% gelar tartamtu saka pencegahan kanggo mycoplasma, chlamydia, rickettsia, spirochete. Uganduweni efek saka spektrum anti mikroba amba, bakteri sensitif. Doxycycline HCL Water Telat Powder 50% wising sipat nyampur nyawiji lipid dhuwur lan luwih kamungkinan kanggo nembus menyang jaringan awak lan cairan, kalebu adi cerebrospinal, prostat lan mripat.

    Doxycycline HCL Water Telat Powder 50% Pharmacodynamics

    Produk iki wis efek saka spektrum anti mikroba amba, bakteri sensitif. Also has a certain degree of inhibition for mycoplasma, chlamydia, rickettsia, spirochete, etc.

    Doxycycline HCL Water Telat Powder 50% Pharmacokinetics

    Doxycycline iki digunakake mbagekke ing jantung, ginjel, paru-paru, otot, jaringan usus, effusion rongga pleural, pus, saliva, lenga sinovial lan ascites. Padha dikenal minangka kelarutan lipid dhuwur lan luwih kamungkinan kanggo nembus menyang jaringan awak lan cairan, kalebu adi cerebrospinal, prostat lan mripat.

    Doxycycline HCL Water Telat Powder 50% Indikasi

    Digunakake kanggo Nyegah lan perawatan saka penyakit pasteurella, brucellosis, anthrax lan e. coli lan infèksi Salmonella, leukemia infèksi ambegan, glanders, strangles jaran lan babi mycoplasma radhang paru-paru, lan sapiturute
    Uga umum digunakake minangka obat feed aditif, saliyane kanggo jurusan tartamtu kanggo Nyegah lan perawatan saka penyakit, uga bisa nambah efficiency feed lan ningkataké gain bobot.

    Doxycycline HCL Water Soluble Powder 50% Product Photos

    Doxycycline HCL Water Telat PowderDoxycycline HCL Water Telat Powder 50%Doxycycline HCL Telat Powder 50%Doxycycline HCL Water Telat PowderDoxycycline HCL Water Telat Powder 50%

    Keterangan

    100 g, 500 g, 1000 g, 5000 g etc

    Packing

    10 bags / box, 10 boxes / carton Or as your requirement.

     

    Nggolek becik Doxycycline HCL Water Telat Powder 20% Produsen & Supplier Kita wis pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Doxycycline HCL Water Telat Powder kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Doxycycline HCL Telat Powder 50%. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !