Sirup Carbocisteine ​​Bocah

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Tianjin utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Money Gram, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    Carbocisteine sirup Bocah. Carbocisteine sentheng telat ing banyu panas, rada dissolve ing banyu, bisa larut ing njero alkohol utawa aseton, easily dipun bibaraken ing solusi asam utawa alkali. Sirup Carbocisteine Bocah digunakakekanggoperawatan sakaBronkitis kronis, panandhang asma bronchial lan penyakit mimpin menyang sputum caket, expectoration angel .Nanging kudu roso sepi medicine watuk tengah digunakake ing wektu sing padha, Nyingkiri dilute sputum kesumpete udara ing.

    tamba Jeneng

    Jeneng umum. Carbocisteine sirup

    Jeneng Inggris. Carbocisteine sirup .

    Sirup Carbocisteine ​​Bocah Indikasi

    Kang digunakake kanggo perawatan sakaBronkitis kronis, panandhang asma bronchial lan penyakit mimpin menyang sputum caket, expectoration angel .

    Carbocisteine ​​sirup Bocah Reaksi Salabetipun

    Sok-sok uga dizziness entheng, mual, weteng upset, diare, gastrointestinal getihen, rashes kulit lan reaksi salabetipun.

    Carbocisteine ​​sirup Bocah Matters lan manungsa waé

    1. kudu ati-ati karo sajarah peptic.

    2. Supaya medicine watuk tengah digunakake ing wektu sing padha, Nyingkiri dilute sputum kesumpete udara ing

    Carbocisteine Syrup for Children Product Photos

    Sirup Carbocisteine ​​Bocah

    Carbocisteine ​​sirup Bocah 100 ml

    Carbocisteine ​​sirup Bocah 2% 100 ml

    Sirup Carbocisteine ​​Bocah 2%

    Sirup Carbocisteine ​​Bocah

     


    Keterangan

    2%,

    100 ml/bottle

    Standard Quality

    CP, BP, USP

    Packaging

    1 bottle/box, 10 bottles/cellophane

    ancang-ancang

    sirup

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !